Ambachtelijk Boerenijs

Heerlijk boerenijs, op ambachtelijke wijze bereid; daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Natuurlijk vormt de verse melk van onze eigen koeien het belangrijkste bestanddeel van het roomijs, verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken. Wat te denken van bijvoorbeeld straciatella of onze eigen favoriet "de Kus van Maxima."

 

Sorbetijs

Naast het smaakvolle roomijs verkopen we ook heerlijk fris vruchtenijs, het zogenoemde sorbetijs. Tezamen met het roomijs een ruim smakenpallet waar zeker iets van uw smaak bij zal zijn! Momenteel hebben we appel-citroen-kers-mango. Bij twijfel, informeer gerust! Dit ijs is tevens bestemd voor mensen met een koemelkallergie.

‘Klein Weike'

In ons "Klein Weike" staat een aantal picknickbanken waar het, onder het genot van een vers geschept ijsje, heerlijk toeven is. Het ijs verkopen we in bolletjes op een hoorntje of in een ijsbakje. Natuurlijk kunt u het ijs ook op bestelling meenemen in de daarvoor bestemde ijsbakken.

IJskar

Onze ijskar verhuren wij voor (bedrijfs-) feestjes, recepties of andere feestelijke gebeurtenissen. Graag informeren wij u vrijblijvend over de diverse mogelijkheden.

IJstaarten

Zorgvuldig bereide ijstaarten in verschillende vormen en variaties.  Een smakelijk dessert als afsluiting van een heerlijke maaltijd of lekker bij de koffie.

 

 

Het melkhuis
Realisatie: TiDi Graphics